Marie Nikolla

Një poete e re zbret nga Stublla e Don. Mikelit të Madh në “Zemrën Shqiptare” për të treguar se kërkon të sfidojë kolegët e saj. Marie Nikolla, paraqitet, me një cikël poetik tejet simbolik dhe plot ndjenjë. Ajo përpiqet të udhëtojë në një botë që duket...

Cikël poetik nga Marie Nikolla

Sonte skaj më skaj do i biem çmendurisë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •