Elinda Marku

Elinda Marku u lind më 20 shkurt 1969 në fshatin Fierzë të Rubikut. Ajo ka studiuar për Gjuhë dhe Letërsi Shqipe në Universitetin Luigj Gurakuqi të Shkodrës. Prej vitit 1999 jeton në Michigan, ku është kryeredaktore e revistës së përmuajshme shqiptare Kuvendi...

Ngjyra e heshtjes

Me kot e kerkova...

Nenes

Teksa e percillnin...

Shekullit tim

I lava rete gri...

Pa korrigjime

Shkruaj legjenden e shekullit...

Ku jane pushtuesit

Blejmë këpucë të grisura...

Ku jane pushtuesit

Blejmë këpucë të grisura...

Rebelimi i zjarrit

E njoh rebelimin e zjarrit...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •