Rebelimi i zjarrit

E njoh rebelimin e zjarrit...

Jetoj me dy varre ne balle

Ti je një javë dritë...

Kale

Eshte trashur kaloresi...

Mund

Në të ardhmen e vjetruar, mund të ndodhë...

Kafshimi i errësirës

Rrethuar me vdekje...

Gezim i helmuar

U mbytëm në rrethimin...

E megjithate une shkruaj poezi

Diku, midis ndjenjës dhe arsyes...

Kostandinojade

Rrasen e varrit e zhvendosa...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30