LETERSIA SHQIPTARE - Kujtim Morina

Kujtim Morina

Kujtim Morina lindi në vitin 1972 në Has. Është diplomuar për Matematikë në Universitetin e Tiranës (1994)...

Intervistë me z Kujtim Morina – poet dhe studiues nga Shqipëria

E kam pasur pasion që i vogel letërsinë. Kam trashëguar një biblotekë të mirë nga babai, më shumë me libra ta autorëve të huaj nga ata...

Poezi nga Kujtim Morina

Krisi hëna Si një poç i madh prej argjendi...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •