Fatmir Musai

U lind më 29 mars 1955 në qytetin e Elbasanit. Shkollën fillore dhe të mesme I kreu në qytetin e lindjes. Më pas mbaroi Fakultetin Histori-Filologji, dega gjuhë-letërsi, në Universitetin e Tiranës, në vitin 1978. Ka qenë anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve të Shqipërisë...

Fatmir Musai: Në gjunjë para një luleshtrydheje - Tregim

Burri bie në gjunjë, por nuk përulet...

Fatmir Musai: Ferrparajsa - Tregim

Kishte kohë që s’e takonte mikun e vet të vjetër...

Fatmir Musai: Në djepin e legjendës - Tregim

Si nuk bëre një fotografi me të, o trap, i tha vetes...

Fatmir Musai: Mirëzeza - Tregim

Ata po vinin një e nga një. Të lodhur e të rrëgjuar...

Fatmir Musai: Dhe engjëjt simulojnë - Tregim

Kishte më tepër se një vit që rituali i daljes së...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •