LETERSIA SHQIPTARE - Istref Haxhillari

Istref Haxhillari

Jeta ime është fare e thjeshtë për cilindo dhe tmerrësisht e komplikuar për mua. Krijimtaria ime është një krisje...

Istref Haxhillari: Thikat e Vardarit

Vdekja e Denit qe e pazakontë. Përtej vdekjes ishte...

Istref Haxhillari: Samanda

U gris pabesisht ajo ëndërr e bukur. Rënia ishte e gjëmshme si krisja e tokës...

Istref Haxhillari: Qerpikë ujëvarash

Merre, ishte në moshën tënde, - iu drejtua gruaja veshur me të zeza...

Istref Haxhillari: Legjenda e Jollës

Ç’është e vërteta, rrugën e Jollës e mora për tjetër punë...

Istref Haxhillari: Paralele që priten

Një jetë e çuditshme, e pangjashme me të tjera ose...

Istref Haxhillari: Përtej kohës

Puhiza e lehtë që vinte nga gryka e Trebinjës përkëdhelte me...

Istref Haxhillari: Muzgje të thinjura

Çeta e hajdutëve gjarpëronte nëpër natë lartësive të Kozicit. Këmbët e kuajve të vegjël valamaras vallëzonin...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •