Adem Zaplluzha

Adem Zaplluzha lindi në Prizren me 1943. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje, ndërsa Akademinë...

Adem Zaplluzha: Letër atdheut

Kur njihesh me universin poetik të Adem Zaplluzhës, nuk mund të mos rrish e të përsiasësh gjatë. Para teje...

Adem Zaplluzha: Letër atdheut (II)

Kur barazohet etja me vetminë...

Adem Zaplluzha: Letër atdheut (III)

Nën urën e drunjtë...

Adem Zaplluzha: Kur Likenet Vallëzojnë (I)

Na i shkelën stërnishtat...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •