Betim Muço

Betim Muço ka lindur në vitin 1947 në Tiranë. Është diplomuar për fizikë dhe ka ushtruar profesionin e kërkuesit shkencor në fushën e shkencave të tokës. Botimet e para letrare i ka që nga shkolla e mesme. Ka botuar mjaft libra me poezi, tregime, romane...

Betim Muço: Cikël poetik

Gjithë jetën e ngrysi në piramidë...

Betim Muço: Skerco

Padyshim që emri i tij ishte prej disa vitesh ne krye të listës së violinistëve të botës...

Betim Muço: Dashuri kineze

Sjellja e Didit ndaj meje ndryshoi mjaft që prej atij mëngjesi...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •