Eva Hila

Eva Hila u lind  në Shkodër më 2 nëntor 1963. Qysh e vogël mëton të rreshtojë vargjet e para, e më pas merr pjesë në konkurset e poezisë ne Shkodër si dhe  përfaqëson Shkodrën në konkurset kombëtare të poezisë për pesë vjet me radhë. Në vitin 1991, largohet nga Shqipëria për në Francë. Ndjek studimet për Letërsinë...

Cikël poetik nga Eva Hila

Me duart që të dridhen si flakë qiriu...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •