LETERSIA SHQIPTARE - Safet Hyseni

Safet Hyseni

Safet Hyseni lindi në fshatin Zajaz të Kërçovës. Shkollën fillore e kreu në vendlindje. Shkollën e mesme teknike e kreu në Mitrovicë (Kosovё). Studimet i vazhdoi në Fakultetin teknik në Universitetin e Prishtinës. Në vitin 1987 dënohet për veprimtari armiqsore antijugosllave. Kohën e fundit punon në Kërçovë si reporter dhe gazetar i gazetave: Fakti, Lajm,  Koha, në Shkup dhe Bota Sot...

Cikёl poetik nga Safet Hyseni

Nga të katër anët heshtje varri...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •