LETERSIA SHQIPTARE - Genc Kastrati

Genc Kastrati

Genc Kastrati ka lindur ne Peje me 16. 09. 1972.Shkollen fillore dhe te mesme i kreu ne Peje per te vazhduar studimet ne...

Genc Kastrati: Cikel poetik nga libri "Stinet e Tua

Fol, Pse s'flet kur jemi bashke Ti e di qe malet flasin me drunjet Lulet me petalet Fushat me gjelberimet E ti s'flet sikur goja tu muarr Pandehi qe flet por s'degjohesh...

Cikël poetik nga Genc Kastrati

Sa mall ka zemra per ty...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •