Martin Cukalla

Lindur në Progonat, Tepelenë. Datëlindja: 09.04.1943. Diplomuar inxhinier miniere. Ka punuar në minierat Memaliaj, Bulqizë, Spaç si dhe në Ministrinë e Industrise e të Minierave, Prefekturen Durrës, Institutin e Minierave. Vepra të botuara: Poezi: Paguaj Yjet 1995 Zgjimi 2001 Dridhen qerpiket...

Cikël poetik nga Martin Cukalla

Fjalë, fjalë, fjalë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •