8.10.1991

As gjumi s'me mburret se me mund, as une s'i mburrem atij se e mund...

14.5.1990

Pas nje nderprerjeje te gjate...

13.11.1990

Tani e kam ndergjegjen te trazuar per c'ka po kalon kombi yne.

*******

Le t'i leme, miq te te dashur...

************

I ardhur nga nje bote me praktika socialiste teper te deformuara...

Pjese nga letrat e mia

Pjese nga letrat e mia derguar gruas se dashur,...

E megjithate...

Ngrysje ditesh dhe gdhirje netesh per ne, te jetuarit...

******

Dhe ja ku arrita ne te dielen e 30 marsit 1997...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •