*** ***

Si ka mundesi te cirret njeriu para kameras per popullin dhe per Zotin

Pak nga libri tim, "E megjithate...jetojme!"

Maliqaret 1997-a i beri pronare tankesh, fale repartit tankist ne zonen e tyre...

Akte komedie të një tragjedie të saponisur...

I pari veprim që bëra atë mëngjes të parë, ishte vajtja në shtëpinë e gjykos...

1997

Ju uroj mirseardhjen të gjithëve dhe ndërkohë që Mira do merret me qerasjen...

Në vënd të prologut

I ulur para kompjuterit jam në dilemë. Të shkruaj apo jo kujtimet e mbresat e kësaj jete, të meditoj e konkludoj për ngjarje, njerëz, që me dashje apo pa dashje më kanë lënë gjurmë në jetesën time, apo të vazhdoj t'i mbaj të mbyllura në arkivën e trurit, deri sa dalngadalë t'i amortizojë koha dhe siç thuhet t'i marr me vete në botën tjetër?...

Dedikim

Këtë libër ja u dedikoj:...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •