LETERSIA SHQIPTARE - Sokol Demaku

Sokol Demaku

Sokol Demaku është poet, prozator, pedagog, publicist, redaktor. U lind më 1954, në Arbri të Drenicës, ku kreu edhe shkollën fillore. Ne Prishtinë kreu shkollën Normale dhe studjoi Gjuhën dhe letërsinë shqipe. Aktualisht punon dhe jeton në Suedi. Ushtron profesionin e mësuesit dhe drejton revistën e përmuajshme "Dituria" që del në Borås të Suedisë dhe një radio lokale me emrin "Radio Dituria"...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •