LETERSIA SHQIPTARE - Vladimir Toroveci

Vladimir Toroveci

Vladimir Toroveci, lindur në Korçë në vitin 1948, është arsimuar, ka punuar e jetuar vazhdimisht në këtë qytet. Ka lëvruar publiçistkën, duke botuar me dhjetra artikuj në shtypin qëndror dhe lokal. Njohja relativisht e mirë e gjuhës Italiane, që prej viteve 70-të, i ka mundësuar kontaktin me kulturën dhe mendimin përparimtar evropian...

Cikël poetik nga Vladimir Toroveci

Nënë, Dora e bardhë dhe e butë...

Poezi nga Vladimir Toroveci

Nënë, Dora e bardhë dhe e butë, Kur t’u rreshk e t’u vogëlua vallë? Si një pergamen i lashtë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •