LETERSIA SHQIPTARE - Enkelejda Kondi

Enkelejda Kondi Masseboeuf

Enkelejda Kondi Masseboeuf lindur ne 29/04/1972 ne Korçe. Banon prej 12 vjetesh ne France...

Poezi nga Enkelejda Kondi-Masseboeuf

Jemi bashkë ti dhe unë sot në heshtje...

Cikël poetik nga Enkelejda Kondi Masseboeuf

Lexoje poetin dhe vargun e tij...

Poezi nga Enkelejda Kondi Masseboeuf

Bosh eshte dhoma Shpirti bosh, Ti sje aty!...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •