Alban Bala

Ka lindur ne Tirane...

Alban Bala: Ngjyra mbi Det (Cikël poetik)

Pak gjëra ndodhin në jetë. Ti je njëra prej tyre...

Dita

E shpejte qe sot dita si nje skice me laps

Largesi

dhe Toka rrotullohet ne krahun tjeter...

Vdekja e Pulebardhes

Qyteti flinte i tëri nën atë gri-kaltër mëngjesi dhe ajo u ndje më keq se më parë...

E bukura e dheut

Vajzen me te bukur te botes...

Kometa

E pashë për herë të fundit kur qe veç herë e parë...

Këngë e dhimbshme

Qemë; Atëherë kur dashuroheshim...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •