Vaso Papaj

Vaso Papaj ka lindur në Tiranë në Janar 1945 dhe banues në Durres. Ka kryer Fakultetin e Shkencave të Natyrës dega Matematikë në vitin 1968 dhe që atëherë ka ushtruar të gjitha profesionet, përjashto atë të vetin, të mësuesit: pra punëtor krahu, tornitor, normist, ekonomist, matematicien dhe në...

Vaso Papaj: ''Jam këtu engjëlli im'' (II)

Kur më flisje për dashurinë...

Vaso Papaj: ''Jam këtu engjëlli im'' (I)

Ta putha dorën dhe dita dimërore m’u bë pranverë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •