LETERSIA SHQIPTARE - Viola Isufaj

Viola Isufaj

Viola Isufaj ka lindur në Durrës në vitin 1980. Punon si pedagoge në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjise, Dega Gjuhë-Letërsi, Universiteti i Tiranës, ku kryen dhe studimet doktorale. Njeh shumë mirë disa gjuhëve të huaja. Ka botuar një numër të konsiderueshëm artikujsh shkencorë, ka kumtuar në disa...

Viola Isufaj: Cikël poetik

Ç’nëmë mbart që je kundra teje...

Viola Isufaj: Kur e qeshura ime të bënte për të qeshur

Veçse asnjëherë ai s’ka këputur sikur një trëndafil për të ma dhuruar...

Viola Isufaj: E mbaj mend mirë: ne nuk ishim njerëz

Dilja natën në të ftohtë të thëllimtë. Që askush mos të më shihte. Vetëm ti dhe Zoti...

Viola Isufaj: Brejtje

Përpara se të bija në gjumë të thellë, i pata thënë se do t’i ikja për fare në një nga këto ditë...

Viola Isufaj: Kthim paska!

E shkuara ime e thurur gabim! Ideal i bukur i ëndërruar gabim! Zëra të ndryshkur, të shurdhët...

Viola Isufaj: Ti pa ty-une pa mua

Ti, pa ty; (unë pa mua) -Eja. -Po. -Veçanërisht e bukur, sot! -Je i mirë, kur do...

Viola Isufaj: Përpara takimit

Tani që e kuptoj thelbin e gjërave rastësore, nuk duroj dot më të flitet për to...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •