Ejvis Maria Xhajanka

Ejvis Maria Xhajanka u lind në Tiranë më 17 Dhjetor 1968. Pasi përfundon fakultetin e Gjuhë-Letërsisë në vitin 1992, emigron me familjen në Greqi, ku jeton tre vjet në qytetin e Athinës. Sot jeton në Albany, Georgia të SHBA-së me bashkëshortin dhe dy fëmijë. Ndjek studimet e larta në degën e psikologjisë dhe njëkohësisht punon si asistente në organizatën "Open Arms", në ndihmë të grave dhe fëmijëve të keqtrajtuar.

Vajzes se valeve

Mbete moj e bardha, mbete...

Lamtumirë

Shko i dashur...

Tokes sime

Nëse një ditë...

Nena ime

Larg në mall, atje më mbete...

Heshtja

Diçka e magjishme...

Rruga e ndarjes

Gjithnjë kthehem tek ti...

Dite e re

Erdha të hap të rëndat grila
  • Su
  • Mo
  • Tu
  • We
  • Th
  • Fr
  • Sa
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  •  
  •  
  •  
  •  
  •