LETERSIA SHQIPTARE - Lirim Nezha

Lirim Nezha

Lirim Nezha lindi në Dukat të rrethit të Vlorës më 22.06.1964. Shkollën 8 vjecare dhe të mesme i kreu në vendlindje. Ka nisur të botojë shkrime publicistike në shtypin e kohës prej vitit 1986. Në vitin 1989 ka botuar tregimin e tij të parë në "Zëri i Rinisë" për të vazhduar më...

Lirim Nezha: Nën hijen e mollës

Ndërsa largohej konturet e shtëpisë së vjetër i përvijoheshin të mjergullt pas perdes së hirtë të lotëve.Fërkoi sytë me ...

Lirim Nezha: Mushka e kuqe

Nga cilido kënd që ta shihje,ishtë nje fshat iu bukur.I rrethuar nga çdo anë me male plot gjelbërim e aromë pishash...

Lirim Nezha: Magnetofoni

E kisha vendosur që ta blija.Ishte një magnetofon ipërdorur,por irregullt.Pazari me të panjohurin që e shiste...

Lirim Nezha: Jetë e ndërprerë

Bashkëudhëtarët qëlluan të përgjumur dhe jo fort muhabetçinj,ndaj,i ndodhur midis heshtjes,edhe unë...

Lirim Nezha: Limonat

Ishte kohë tjetër. Kohë e mallkuar,kujtimi i të cilës nuk mund të most ë të bëjë të psherëtish thellë.U zura ngushtë. Ku t’i gjeja limonat...

Lirim Nezha: Vajza e rrugicës

As që e kisha menduar se mund të shkoja ndonjë ditë. Madje as nuk e dija se ku ndodsheshin.Tek po shëtisnim në qëndër të Athinës...

Lirim Nezha: Uria

Gruaja fatkeqe çapitej ngadalë në rrugën e kalldrëmtë,e krrusur gjithnjë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •