LETERSIA SHQIPTARE - Ndrekë Zalli

Ndrekë Zalli

Ndrekë Zalli, u lind në Bushat të Shkodrës më 22 dhjetor 1961. Në vendlindje ai kreu shkollën 8-vjeçare dhe të mesme. Vetëm një muaj pas provimeve të maturës dëmton aksidentalisht shtyllën kurrizore. Megjithatë kjo fatkeqësi fizike nuk e pengon Ndrekën që të...

Cikël poetik nga Ndrekë Zalli (III)

Shiu i butë lag t’marr’ e t’urtë...

Cikël poetik nga Ndrekë Zalli (I)

Egër përjashta terbohej acari...

Cikël poetik nga Ndrekë Zalli (II)

Goj’ më goj’ e sh’pi për sh’pi...

Ndrekë Zalli: Lepuri

Kemi edhe mish gjahu, lepur të egër të pjekur, - shtoi në koinfidencë kamerieri, duke iu drejtuar Paulinit...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •