Man Poga

Ka lindur në Krumë të Hasit. Shkollen fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje. Diplomohet për Drejtësi (2007). Ka gradën shkencore MA në “Studime Europiane dhe Diplomaci” (2010), marrë nga institucioni ISSAT- Tiranë & UBISS- Gjenevë. Poezinë e parë e shkroi në klasë të 6-të, por interesi për letërsinë ju formësua...

Cikël me poezi nga Man Poga

Ika, jo se me ikej por duhet ta bëja...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •