Anila Dahriu

Anila Dahriu ka lindur ne 25. 5. 1970 në qytetin e Vlores. Që nga viti 1997. gjendet ne Itali..13 vjet ka jetuar ne qytetin e Pratos. Tani jeton ne Rossano. Ka botuar një liber me poezi dhe së shpejti pret librin e dytë… Ky tregim është shkëputur nga libri me tregime që ajo po përgatit për shtyp…

Anila Dahriu: Fishkellimi i nje nate shterpe

Nata sapo mbuloi me petkun e zi catite e shtepive ne kete qytetez me drita te pakta. Stina e nxehte e veres shtrengonte...

Anila Dahriu: Fluturimi i ëngjëllit

Isha ne krevat kur degjova zilen e telefonit, ai binte pa pushim.U ngrita dhe, ndjeva të ftohtin të me hynte në shpirt si nje mysafire e padeshiruar. Hodha mbi...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •