LETERSIA SHQIPTARE - Avdullah Sh. Bunjaku

Avdullah Shaban Bunjaku

Avdullah Shaban Bunjaku u lind më 06.09.1982 në Vushtrri. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje. Që nga bankat e shkollës fillore shprehu interesimin...

Avdullah Sh. Bunjaku: Sikur të ishte ëndërr (I)

Në librin Sikur të ishte ëndërr të Avdullah Bunjakut shtjellohet fati i njeriut, shtjellohen ngjarjet që përjetuam si komb duke mos kursyer as kritikat...

Avdullah Sh. Bunjaku: Sikur të ishte ëndërr (II)

Në kohën kur unë isha gjimnazist, në shkollën tonë shumë pak flitej për virusin “HIV” i cili shkakton AIDS – in apo, sëmundjen e shekullit tonë...

Avdullah Sh. Bunjaku: Sikur të ishte ëndërr (III)

Nuk do t’ua tregoj emrin tim të vërtet, sepse nuk dua që njerëzit ta dinë, që pikërisht kjo më ka ndodhur mua. Mirëpo sidoqoftë nderi im është shkelur...

Avdullah Sh. Bunjaku: Sikur të ishte ëndërr (IV)

Lufta kishte mbaruar. Populli kishte obligim ndaj dëshmorëve që derdhën gjakun tu ngrisin lapidare të përjetësisë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •