Arqile V. Gjata

Arqile V Gjata ka lindur më 24-6-1942 në qytetin e Vlorës-Shqipëri. Aty mbaroj shkollën 7 vjeçare dhe shkollën e mesme(Gjimnazin ‘’Ali Demi’’)...

Arqile Gjata: Jeta më vjen si poezi

Të shikosh dëborën dhe erën...

Arqile V. Gjata: Përfytyrime nëpër vargje...

Të shikosh dëborën dhe erën...

Arqile V. Gjata: Shkronjat e Prillit

Në sheshin me qiparisa mes të vdekurve...

Arqile V. Gjata: Poezitë e Majit

Kam veshur kujtimet e saj të bardha...

Arqile V. Gjata: Poezitë e ditës

Një e “marrë” u hodh nga maja e një shkëmbi...

Arqile V. Gjata: Poezi të ditës

Migjeni!... I kanë ngelur veç kockat... e shpirtit krenar...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •