Adelina Dokja

Thonë se dikurë njerëzit kishin kryq të drurtë dhe zemër të të artë, ndërsa tani kanë kryq të artë dhe zemër të drurtë. Adelina Dokja është një nga poeteshat më të frymëzuara të diasporës shqiptare që dëshmon se ka zemër të artë. Nuk e dimë në ëndërronte se do vijë dita kur do të...

Cikël poetik nga Adelina Dokja (II)

Hëna po s'më pa të lumtur...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •