LETERSIA SHQIPTARE - F

F

Fatmire Duraku

Fatmire Duraku u lind në Buzëlum, me 03. dhjetor 1974. Shkruan poezi dhe prozë. Ka fituar disa shperblimie letrare. Në Takimet e Poeteshave Shqiptare, në Vushtrri, u shpërblue me çmimin e dytë për poezi, ndërsa në konkursin letrar të Bibliotekës “Hivzi Sylejmani”, në Prishtinë, fitoi shpërblimim e dytë. Po në të njëjtin konkurs fitoi dhe shpërblimin e tretë për poezi, ndërsa në Takimet Letrare...

Cikël poetik nga Fatbardha Xhani

Me shkeli syne tinezisht Mu lut pse s'me zgjodhe mua UIu pergjigja butesisht Po s'gabova nuk jam grua!...

Flora Sela – Kastrati: Burrë e kam liqenin

Dhe, a është poezia Ajo...

Fatmire Duraku: Cikël me poezi - Prerja e lisit të shtëpisë

Qëndroj ndanë urës e kotur Hija më thyhet në ujë ...

Fahrije Krasniqi

Fahrije Krasniqi, ka lindur në Zhilivodë, Vushtrri, jeton në Zvicër...

Cikël poetik nga Fahrije Kllokoqi

Në një qoshe të odes dëgjoja ligjerata, nga pleq të urtë e të menqur jo profa me kravata! Në mur rrinin varur pushka e lahuta...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •