F

Fatbardha Xhani

Fatbardha Myslym Xhani ka lindur në Tiranë në vitin 1972. Ka studjuar në Universitetin e Tiranës degen e Mjekësisë. Punon Eksperte Psikiatre në Institurin...

Poezi nga Fatbardha Xhani

Rreze e embel vese e lare...

Fran Ukcama

U lind në Tropojë më 25 mars 1946. Ka mbaruar gjimnazin në qytetin e Bajram Currit më 1964 dhe me provime plotësuese një vit...

Poezi nga Fran Ukcama

Syri s’ma kapi As zemra s’e pa...

Poezi nga Faton Krasniqi

Mollën e Kuqe E mbolli një Dardhan...

Faton Mehmeti

Faton Mehmeti u lind më 12.09.1982 në Ferizaj, ku ka kryer shkollën fillore dhe të mesme...

Fadil Bekteshi

Fadil Bekteshi lindi më 23 mars 1955 nё fshatin Muhoc të komunës së Bujanocit në Kosovën Lindore...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •