F

Cikël poetik nga Fadil Bekteshi

Ç’paske qenë Dashni Qyqare! Lozonjare n’flirte...

Faton Krasniqi

Faton Krasniqi u lind më 27.06 1982, në Kamenicë-Republika e Kosovës. Rrjedh nga një familje intelektualësh e Malësisë së Gallapit. Shkollen Fillore e kreu në Kamenicë,kurse të mesmen e përfundon me sukses Të shkëlqyeshëm,në Drejtimin Mjekësi e Përgjithshme “Dr Asllan Elezi”- Gjilan. Fatoni ishte futbollist...

Cikël poetik nga Faton Krasniqi

Do e marr rrugën...

Furtuna Sheremeti

E lindur në Prishtinë më 16.02.1989. Furtuna Sheremeti është studente e vitit të dytë në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës. Shkollën fillore dhe të mesmen i ka kryer në Prishtinë. Merret me shkrime qysh nga mosha 8 vjeçare dhe poezia është ajo që i fle në shpirt...

Cikël poetik nga Furtuna Sheremeti

Në limanin e zbukuruar të heshtjes sime...

Fadil Curri

Fadil Curri lindi në Dërmjak të Hanit të Elezit (Kosovë) në vitin 1959. Shkollimin fillor, gjimnazin “Zef Lush Marku”...

Cikël poetik nga Fadil Curri

Emrin e kam mbiemër...

Faton Ratkoceri

I lindur në fshatin Llugaxhi, Komuna e Lipjanit në vitin 1975, Kosovë. Në moshën 6 vjeçare me familje barten për të jetu në Prishtinë ku kryen shkollën fillore në shkollën "Josip Broz Tito" (tani quhet Ismail Qemajli) në lagjen Kodra e Diellit...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •