Dashnor Selimi

U lind në gusht të vitit 1966 në Goricë të Dëshinicës së Përmetit. Është marrë me letërsi që në moshë të re, duke botuar poezi, tregime, dhe publicistikë...

Dashnor Selimi: Lirikat e Anëvjosës (I)

Shpesh, shkëmbenim letra me nënën time...

Dashnor Selimi: Lirikat e Anëvjosës (II)

Kam ardhur pranë teje, Goricë...

Dashnor Selimi: Lirikat e Anëvjosës (III)

Ti ike, ike pa thënë një fjalë...

Dashnor Selimi: Përballë njëri-tjetrit

Ç'mëngjez i bukur ! Dielli kishte hedhur gjithandej rrezet e ngrohta,ndërsa në qiellin e pastër një çarçaf rresh kishte qëndruar i palëvizshëm ...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •