LETERSIA SHQIPTARE - Sokrat Habilaj

Sokrat Habilaj

Autori ka botuar në vazhdimësi poezi, mes të cilëve edhe vëllimin poetik: "Të kisha thënë për lotin". Po kështu në vitin 2010 ai botoi romanin e tij "Shpirt i trazuar gruaje". Ai është aktiv në shtypin e shkruar ku së fundi ka botuar edhe romanin e tij: "Rrëfim i një nëpunësi" i cili së shpejti do të dalë si vepër në vete...

Cikël poetik nga Sokrat Habilaj (II)

Mëngjes i zymtë dhe një qiell po kaq gri...

Cikël poetik nga Sokrat Habilaj

Ma shanë atdheun, ma shanë nga nëna...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •