Lindita Prenga

Lindita Prenga ka lindur në Orosh të Mirditës më 19.7.1973. Në vendlindje ka mbaruar shkollën tetëvjeçare dhe atë të mesme. Studimet e larta i ka kryer në universitetin “Luigj Gurakuqi” në Shkodër dega Bio - Kimi. Është e apasionuar pas letërsisë, dhe shkruan që në bangot e shkollës. Jeton dhe punon në kryeqytetin grek Athinë...

Cikël poetik nga Lindita Prenga

Ne zemren time degjova nje dridhje...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •