LETERSIA SHQIPTARE - Fan Noli

Perkthim - Skenderbeu

Lefton luften dhe fiton...

Lidhje e packeputur

Ti moj Engjell moj Shejtane...

Kënga e Salep Sulltanit

Një mexhlis të math na çeli...

Plak Topall dhe Ashik

Dale, moj, se kam një fjalë...

Marshi i Barabajt

Allalla, o rezil e katil, allalla...

Sofokliu

Sofokliu ishte budalla...

Te Ura te Ura

Vraponi, o burra...

Rent or Marathonomak

Rent, or rent, rent e u thuaj...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •