Fatos Arapi

Fatos Arapi lindi në qytetin e Vlorës. Po atje ai kreu shkollën e mesme, ndërsa studimet e larta i ndoqi në Bullgari (Sofje) në fakultetin e Matematikës dhe të Ekonomisë. Ka punuar shumë vjet gazetar dhe pedagog në Fakultetin Histori Filologji të Tiranës. Disa herë ka fituar çmime kombëtare e ndërkombëtare për poezi. Vepra e Fatos Arapit është e pasur në llojet e zhanret e ndryshme që ai lëvroi...

Mos eja ne enderr

Mos eja ne enderr, e paenderrta ime...

Eshte nje loje

Eshte nje loje e madhe, e dashur...

Duke shkelur nëpër guaca të detit

Duke shkelur nëpër guaca të detit ...

Ti do vish

Ti do vish, e dashur, si s’do vish?...

Ne Tirane ka vetem tirane

Ne Tirane ka vetem tirane...

Ti do te më dashurosh patjetër

Ky qiell i prillit pa ty është i vjetër...

Ata qe dashurojne akoma

Ata qe s'kane buke...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •