Coprifuoco

Hapat e patrullés godasin né trupin e metalté té natés...

Deti

I vogél, me pantalona té, shkurtra...

Cast buze Detit

Dhe vargjet erdhén me ritme té kaltra...

Atdheu

Atdheu éshté dhimbje, éshté dhimbje...

Nje grusht dhe mbi varr

Te gjithe po hedhin nga nje grusht dhe...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30