LETERSIA SHQIPTARE - Fatmire Duraku

Fatmire Duraku

Fatmire Duraku u lind në Buzëlum, me 03. dhjetor 1974. Shkruan poezi dhe prozë. Ka fituar disa shperblimie letrare. Në Takimet e Poeteshave Shqiptare, në Vushtrri, u shpërblue me çmimin e dytë për poezi, ndërsa në konkursin letrar të Bibliotekës “Hivzi Sylejmani”, në Prishtinë, fitoi shpërblimim e dytë. Po në të njëjtin konkurs fitoi dhe shpërblimin e tretë për poezi, ndërsa në Takimet Letrare...

Fatmire Duraku: Cikël me poezi - Prerja e lisit të shtëpisë

Qëndroj ndanë urës e kotur Hija më thyhet në ujë ...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •