LETERSIA SHQIPTARE - Erjola Kola

Erjola Kola

Erjola Kola ka lindur në 19 Korrik 1986 në qytezën e Roskovecit, rrethi Fier. Është rritur e ka ndjekur shkollën 8 vjeçare ne qytetin e Patosit. Shkollën e mesme e kreu në Fier dhe pas mbarimit të saj, është larguar nga Shqipëria, për të ndjekur studimet e larta në Gjermani, ku dhe jeton prej 6 vjetësh...

Krijime nga Erjola Kola (II)

Një faqe tjetër të librit kthej...

Krijime nga Erjola Kola

Si mund të falenderosh dikë që të rri afër, të mbështet, të fal buzëqeshje...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •