LETERSIA SHQIPTARE - Pjetër Zefi

Pjetër Zefi

Pjetër Zefi, ka lindur me 5 dhjetor 1953 ne fshatin Beltoje afer Shkodres. Arsimin fillor dhe tetevjeçar e kreu me rezultate te shkelqyera ne vendlindje. Lufta e eger..

Cikël poetik nga Pjetër Zefi

Në ëndërr m'u shfaq kjo nëna ime...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •