Albri Brahusha

Ka studiuar drejtesi, por i eshte kushtuar gazetarise dhe letersise. Ka shkruar dramat "Përrallat gënjejnë", "Vizita e fundit" dhe "Ishulli i Shitenit", te trija te vëna në skenë ne Teatrin MIGJENI

Atje ku gjenden fjalët

Asht mesi i verës dhe më kanë xanë ethet...

Njerez te pakenaqun - Terrode

Jam ne ode. Asht terr. Ba me pa holle eshte nje terrode.

Trishtimi i Kaladarit

Dasëm. Dajre e daulle gërsasin paiada...

Pyetja e nje dite kur...

Nese ndonje dite...

Paradoks

Ne fund te fundit...

Hicmoskurra

Ndihesh i lodhun. Kurrkush nuk të njef në rrugë.
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •