Adrian Hoxha

Pak veta kanë dëgjuar për poetin Adrian Hoxha, legjendën e dhimbëshme të Rusanit të Delvinës. Ai lindi në këtë fshat më 9 tetor 1972 dhe u nda nga kjo jetë më 21 mars 2009, në moshën 36 vjeçare, i drobitur plotësisht nga organizmi i tij, që e detyroi të mbërthehej në krevat për 23 vet me radhë. Poeti i ndjerë Adrian Hoxha, ka lindur 100 metra larg...

Adrian Hoxha: Në krahët e një fluture

Duke ecur në errësirë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •