LETERSIA SHQIPTARE - Resmi Osmani

Resmi Osmani

Resmi Osmani, ka lindur më 5.5.1940 në Mazrek të Çamërisë. Për nga arsimi,i takon fushës së agronomisë.Pas një veprimtarie të gjatë në këtë fushë si specialist prodhimi...

Resmi Osmani: Erosi

Kozma Gjeçi e kishte shtëpinë paksa të veçuar, rrëzë korijes me lisa dhe pranë çezmës, ku mbushte ujë gjithë fshati...

Resmi Osmani: I braktisuri

Hija, e zgjatur, e errët, u shfaq befas si e përthyer, me ca lëvizje të hallakatura e të paqeta. Trupi ishte jashtë derës së xhamtë të hapur dhe drita e perëndimit i binte...

Resmi Osmani: Plaga e trembëdhjetë

Po ta shihje nga poshtë, fshati i Koskës,dukej sikur kishte hedhur rrënjët mbi shkëmbinjtë e anës lindore të malit të Shëndëllisë. Majtas, në majë të malit, e zhytur në re,...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •