LETERSIA SHQIPTARE - Ruzhdi Gole

Ruzhdi Gole

Ruzhdi Gole lindi me 1952 ne qytetin e Vlores ne nje familje te tjeshte qytetare. Ciklin e ulet dhe te mesem i kreu ne qytetin e Vlores dhe me pas studimet e larta ne qytetin e Tiranes ku u dipomua per Gjuhe dhe Letersi Shqipe (1970-1974). Pas diplomimit per 8 vjet rresht punon si mesues ne Qytetin e Miredites...

Poezi nga Ruzhdi Gole

Ndonjëherë mua më rrahin ca pëllëmbë të buta, tmerrësisht ato më rrahin, tmerrësisht ato më duan. Pëllëmbë të lehta sa mua më duket...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •