LETERSIA SHQIPTARE - Albulena Pllana

Albulena Pllana

Albulena Pllana u lind në Vushtrri, më 28 shkurt 1992. Në moshë shumë të re filloi të thur vargje për të dashurit që e rrethonin, për librin dhe për lodrat e veta. Takimi me mësuesen  në moshën gjashtë vjeçare në klasën e parë në SHF “ILIRIA” në Prishtinë  i hapi horizont të ri të vazhdojë me ...

Cikël poetik nga Albulena Pllana

Kësaj radhe, po u paraqesim disa krijime të  poetes së re, Albulena Gani Pllana, nga Prishtina. Ato janë të shkëputura nga vëllimi i saj me titullin, “Si e kam, atë Kosovë?, i cili doli nw qarkullim këto ditë.Ka lindur në Vushtri, më 22 shkurt 1992. Arsimin nëntëvjeçar dhe gjimnazin i ka ...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •