LETERSIA SHQIPTARE - Ganimete Jashari

Ganimete Jashari

Ganimete Jashari u  Lind ne Prishtine me 21/09/73..Ka jetuar dhe shkolluar ne Prishtine deri ne prag te perfundimit te gjimnazit. Ne vitin 1992 mergoi ne Suedi. Vazhdoi shkollimin e me tejme ne Suedi. Profesioni i saj eshte analiste ekonomike...

Cikël poetik nga Ganimete Jashari

Akull e dimër, larg nga një dashuri,zjarr e muzë, afër në mbrendësi.Mjegulla nga deti pëlhurë në sy,në barkë lundrimesh në mendje rri.Me një fener do lundroja në barkë me ty,acari, mjegulla do na ngrohnin pa mëri.Me një pelse të bardhë mbuluar ...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •