Ferit Lamaj

Ferit Lamaj i lindur më 1955 në Korçë, Shqipëri - albanolog dhe shkrimtar shqiptar, ka kryer studimet e larta për gjuhën dhe letërsin shqipe në Tiranë...

Piruni, gishtat dhe ulliri

Prej një ore, te një pjatë...

Speci dhe Orizi

Shkoj ditë, iku java...

Konia dhe njeriu

Ç’ ngjau mbrëmë, si e qysh?...

Breshka dhe Pula

Dimër ish, gjëmonin retë...

Trangulli dhe Pjepri

Ia vunë trangullit bat – bat...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •