Frederik Rreshpja

I lindur në vitin 1941 në Shkodër, Rreshpja edhe pse një shkrimtar tepër i talentuar, pikërisht për shkak të talentit do të vuante indiferencën dhe moskujdesjen e një jetimi social. I burgosur politik për 17 vjet, pikërisht në moshën më produktive të çdo shkrimtari, mes moshës 30 deri 50 vjeç Reshpja nuk...

Ave, nëna ime!

Rri në shi. Kjo është e vetmja gjë që dua...

Vinjete

Nje shelg i vetmuar, mbuluar me dimer...

Vjeshte 1990

Qane dreri ne korije dhe lotet behen shi...

Pergjithmone

O ajr i mbremjes mbeshtillme...

Tors

Dil nga mbreteria e gurit...

Arlekinet

Iken arlekinet e trembur nen çatine e perralles...

Dashuri e Humbur

Dola nga guernika e kesaj nate...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •