Kronikë për zgjedhjet

Një gjethe u bë zog dhe vajtoi mbi ullishte...

Dimër

Bie dëborë. Rënkojnë...

Lumi Qe është shumë larg

Po mua pse më ze malli për toka që nuk i kam parë kurrë...

Dita e gjahtarëve

Na zuri mëngjesi në udhe...

Fati im

Nje ujevare e vogel vetmon lart ne mal...

Bjeshket e namuna

Bjeshket e Namuna...

Pasqyrim

Cdo pasqyre e ka nje statuje timen brenda...

Mos e mallko me ndarje kete nate

Mos e mallko me ndarje kete nate...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30