Gerti Pashaj: Cikli poetik "Ëndërr e vonuar"

Ku fryje më parë o fllad i ëmbël...

Genc Kastrati

Genc Kastrati ka lindur ne Peje me 16. 09. 1972.Shkollen fillore dhe te mesme i kreu ne Peje per te vazhduar studimet ne...

Cikël poetik nga Genc Kastrati

Sa mall ka zemra per ty...

Gentjan Banaj

Lindur ne 10.06.1974, ne Fier. Kryen studimet e larta per Letersi ne 1994-1998, ne Universitetin Luigj Gurakuqi...

Gentjan Banaj: Poezi nga cikli, "Laku i karafilte"

Një tel këputet Kitaristi shpohet në sy...

Gentjan Banaj: Poezi nga cikli "Maria e Kalter"

Një yll këputet. Dhe ti kapërdin dëshirën...

Gentjan Banaj: Poezi nga cikli, "Bibel Urie"

Njeri Shenjt, kryezot Para lypsit Me nënqeshje mos rri!...

Gjekë Marinaj

Gjekë Marinaj u lind në Brrut të Malësise së Madhe me 26 Maj, 1965. Me 12 Shtator...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •